RÓLUNK

Kedves érdeklődő

2009 kezdődött a BMW-re szakosodott szerviz történetünk először még gyorsszerviz ként, majd az idő múlásával és a megfelelő képzések elsajátításával 2012 re teljesen kibővítettük a szolgáltatásokat.
Amiben mi teljesen másképp működünk, hogy folyamatosan fürkésszük a legjobb megoldásokat.
Minden részét mi javítjuk a gépjárműnek, külső egység bevonása is indokolt esetben történik és azt is irányítottan végeztetjük, ellenőrizzük (például a gépműhely munkák).
Az alap szemlélet, hogy az ügyfél fizet egy szolgáltatásért az ténylegesen el legyen végezve és az megfelelő legyen.
Természetesen tudunk NEM-et is mondani ha úgy gondoljuk, hogy az adott gépjárművön nincs értelme vagy nem lehet 100% os an elvégezni a feladatot. Nem magyarázkodunk nem keresünk kibúvot és igen van garancia nem szaladunk el előle. Nem javítunk hozott alkatrészből illetve nem futtatjuk az ügyfelet bontott alkatrészek után.

A javítások történhetnek jó minőségű utángyártott és gyári alkatrésszel természetesen ez mindig egyeztetés kérdése. A javítások nagy része a típus ismeret, és a hibák ismerete miatt szinte minden esetben 1 napos, de 3-4 napnál tovább nem tart. Nem szeretjük tárolni az autókat (meg nem is tudjuk) ezért az időpontokat ennek megfelelően osztjuk ki.
Az árakkal igyekszünk mindig a realitás talaján mozogni.

Jelenleg futó típusok amiket javítunk:

1-es széria 2004 től
3-as széria 2002 től
4-es széria 2014 től
5-ös széria 2008 tól
6-os széria 2005 től
7-es széria 2008 tól

Benzines vagy diesel egyaránt

Természetesen vannak kivételek N47, N57, N20, N54, N55 itt amennyiben a forgattyús házzal van gond ( csapágy sérült) ugyanis a javítási technológiák már kidolgoztam sőt saját autóban kipróbáltuk teszteltük. Az alkatrész beszerzés nehézkes és nagyon drága (főtengely), jelenleg tárgyalás alatt vagyunk egy beszállítóval, de még teszt motor építésére nem került sor.

Várjuk szervizünkbe ha hosszú életű BMW ét szeretne, illetve várjuk akkor is ha tőlünk szeretne vásárolni BMW gépjárművet.

Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 8 órától este 3-ig.
Telefonon reggel 8-este 6ig vagyunk elérhetőek!